Mind to action: startpunt voor (door)ontwikkeling en optimalisatie

Ik help je bij het concretiseren van ideeën en gedachten, waarmee je na onze sessie(s) direct aan de slag kunt. Bijvoorbeeld de invulling van de initiatiefase van je project; het uitwerken van een plan van aanpak; het opstellen van een programma van eisen voor een CMS (Content Management Systeem); het in kaart brengen van de volgende stap, of het optimaliseren van je interne online organisatie.

Van idee naar actie

Kuurstra advies helpt je vooruit. Je ideeën krijgen de ruimte door ze zo te ordenen dat je er direct meer verder kunt. Via dialoog en interactie leggen we contouren vast. Te vaak blijven goede ideeën en inzichten binnen organisaties en bij individuele professionals liggen. Ze raken bedolven onder de waan van de dag.

Verbinding creëren

Bij het structureren en activeren van ideeën hoort vaak ook het creëren van de verbinding. Net als bij het optimaliseren van de online organisatie. Zowel binnen een team, als verschillende afdelingen of divisies. Binnen organisaties ontbreekt vreemd genoeg vaker dan je denkt de verbinding. Op diverse niveaus. Voor bijvoorbeeld succesvolle online marketingcommunicatie is een holistische aanpak cruciaal. Door te solitair te opereren als projectteam, afdeling of divisie blijven echte kansen op succes liggen. Samen kunnen we daar eenvoudig en in korte tijd verandering in brengen. Door te klankborden, het begeleiden van brainstorms of het scannen van de bestaande online organisatie snel en op eenvoudig aanknopingspunten in kaart voor een next level. Kortom: gedachten, ideeën en open eindjes blijven niet liggen. We zetten ze om naar concrete actiepunten. Als start voor realisatie, optimalisatie en succes.

Ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring binnen het online speelveld help ik je op weg met het concretiseren van online ambities, dilemma’s, projecten en de online organisatie en marketingcommunicatie. Voor de daadwerkelijke uitvoering van project- en programmamanagement wijs ik je met alle plezier door naar passende bureaus, partijen en professionals binnen mijn uitgebreide netwerk.

Plezier in de uitdaging

Beleef met Kuurstra Advies de voorpret voor een mooi feest wat daarna begint: een succesvol project; een verbeterde online organisatie of een goede next step.