Gladys Kuurstra

Digitalisering zit in mijn DNA. Met ruim 20 jaar online marketingcommunicatie-ervaring weet ik opdrachtgevers te inspireren en een stap verder te brengen in hun online ambities. Vertrekpunt is de klantreis. Voor de optimale user experience werk ik altijd vanuit de context van online ontwikkelingen, visie, KPI’s, doelgroepen, stakeholders en de interne organisatie (mensen, processen, data, en techniek). Bij een goede samenhang daarvan klopt de online interactie. En kun je blijven optimaliseren. Ik help opdrachtgevers met vragen als:

  • Hoe formuleren we een nieuwe online visie, ambitie en strategie? En hoe realiseren we dit vervolgens?
  • Wat doe ik met social media in relatie tot mijn website?
  • Hoe organiseer ik online interactie met mijn klant intern?
  • Hoe breng ik samenhang aan tussen de website(s), social media, webcare en customer care?
  • Hoe maak ik mijn organisatie effectiever binnen de digitale transitie waarin we zitten?

Mijn kracht zit in het verbinden van de juiste elementen en het in korte tijd naar boven halen van de essentie. Pragmatisch, out of the box en gericht op concreet en bruikbaar resultaat voor de klant en opdrachtgever.

Gladys 127

Vragen? Enthousiast? Nieuwsgierig? Sparren?

Neem contact op met Gladys Kuurstra.

e email hidden; JavaScript is required
m 06 45376484
i www.kuurstra-advies.nl

Godelindestraat 66
1402 WL Bussum
KVK Gooi 32150532